Musso Grand

Den nye Musso Grand Lad dig imponere

Den nye Musso Grand er en pickup i ordets rette forstand: en stærk, solid og praktisk partner til både arbejde og fritid.

Musso Grand

Med 4×4, suveræn trækkraft, moderne design og stærk motor, er Musso Grand en pickup, der altid opfylder dine behov. En kraftfuld og alsidig pickup, der kombinerer imponerende ydeevne, komfort og pålidelighed.

Med Musso Grand får du en robust arbejdshest! Den har et sejt og muskuløst look, der kombinerer moderne æstetik med funktionalitet. Den store læsseplatform giver dig masser af plads til at transportere alt, hvad du har brug for.

Kraft til at imponere

Under motorhjelmen på Musso Grand finder du en kraftfuld og effektiv 2,2 liters dieselmotor med 202 hk og 441 NM, som leverer en imponerende ydelse. Uanset om du kører på motorvejen eller klatrer i stejle bjergstier, vil Musso Grand levere den kraft og den respons, du har brug for. Den karakteristiske og lange læsseplatform forstærker indtrykket af styrke. Med avanceret firehjulstrækteknologi kan du stole på, at Musso Grand håndterer ujævnt terræn og udfordrende forhold.

Interiør

Musso Grand er ikke kun en pålidelig arbejdsbil, den byder også på høj komfort, et veludstyret interiør og gode køreegenskaber. Det rummelige interiør giver masser af plads til både fører og passager.

  • 12,3" Stor multimedieskærm

    Det avancerede infotainmentsystem holder dig forbundet og underholdt, uanset hvor vejen tager dig. Multimediesystemet kan forbindes med både Apple CarPlay og Android Auto.

  • Funktionelt design

    Interiøret er funktionelt, attraktivt og brugervenligt.

  • Opvarmet rat

    Musso Grand kommer med et opvarmet rat som standard, hvilket er praktisk på kolde vinterdage.

Farver

Amazonia Green

Galaxies Gray

Marble Gray

Sandstone Beige

Silky White Pearl

Space Black

Garanti

Det skal være sikkert at vælge bil fra KGM. Musso Grand kommer med en nybilsgaranti på 5 år/100.000 km.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt det nyeste info!

BLIV KONTAKTET

Ønsker du at få mere information om Musso Grand? Udfyld skemaet herunder!

Hvad er anmodningen?

Hvilken model?

Vælg en model

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Din anmodning

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om KGM fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.