Torres EVX

TORRES EVX KOMMER SNART!

Futuristisk design, avanceret batteriteknologi og imponerende rækkevidde. Torres EVX kommer med en batterigaranti på hele 10 år/1.000.000 km!

Torres EVX

Snart lanceres Torres EVX – en rummelig og elektrisk SUV med hårdt design, god plads, 1.500 kg anhængervægt og høj kvalitetsfølelse.  Med en rækkevidde fra 462-635 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, passer den til både hverdag og længere køreture.

Kommer til Danmark i Q2 2024.

Privatleasing

Nu kan du privatlease Torres EVX.

Privatleasing via Drivalia
Vilkår

Førstegangsydelse: 14.995, –

Mdr. ydelse: 4.995, –

Årlige km: 15.000

Gælder over 36 mdr.

Leasingprisen er gældende så længe lager haves.

 

KGM Torres EVX STD. Fra 4.995 kr./mdr. med 14.995 i førstegangsydelse. Min. pris i bindingsperioden (12 mdr.): 76.085 inkl. afleveringsgebyr kr. 1.150.

Leasingprisen er gældende så længe lager haves. Leasingperiode 36 mdr.: totalpris 195.965 kr. Ekskl. dækaftale, forsikring, strøm og CO2-ejerafgift. Inkl. afleveringsgebyr, etablerings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Drivalia Lease Danmark.

Forbrug*: 18,7 kWh/100km. Rækkevidde*: Op til 462/635 km (WLTP). Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning (AC): 0-100% på ned til 9 timer ved max ladeeffekt på 11kW. Hurtig-/lynopladning (DC): 10-80% på ned til 37 min. ved max ladeeffekt på 120kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia Lease Danmark. Overkørte km. 2,50 kr. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Aftalen kan opsiges af kunden med 1 mdr. varsel til udgangen af en mdr., når der er gået 11 mdr. efter aftalens indgåelse.

Finansiering

Du kan finansiere Torres EVX via CA Auto Finance.

Finansiering
Vilkår

Udbetaling: 0, –

Mdr. ydelse: 4.245, –

Løbetid: 120 mdr.

 

KGM Torres EVX STD. Finansiering fra 4.245 kr./mdr. Løbetid: 120 mdr. Udbetaling: 0 kr. Fast debitorrente: 6,30%. Samlede kreditomkostninger: 151.402 kr. Samlet kreditbeløb: 359.900 kr. Samlet tilbagebetaling: 511.300 kr. ÅOP 7,61%.

Gælder til og med d. 30.06.2024 eller så længe lager haves. Vist med ekstraudstyr. Finansiering via CA Auto Finance Danmark A/S. Fortrydelsesret på finansieringen. Positiv kreditgodkendelse forudsættes og krav om kaskoforsikring.

Forbrug*: 18,7 kWh/100km. Rækkevidde*: Op til 462/635 km (WLTP). Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning (AC): 0-100% på ned til 9 timer ved max ladeeffekt på 11kW. Hurtig-/lynopladning (DC): 10-80% på ned til 37 min. ved max ladeeffekt på 120kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Kraftig, hård og elegant

Snart kan du opleve kombinationen af kraft og elegance i Torres EVX.

Anhængervægt
1.500 kg
Bagagerum
703 liter
Rækkevidde (WLTP kombineret/urban)
462-635 km

*Rækkevidden påvirkes af flere faktorer som udetemperatur, batteritemperatur, køremønster, lufttryk i hjul og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP kombineret og urban-cyklus.

Futuristisk design

Med hårde og dristige linjer som skaber et stærkt og dynamisk udryk, skaber Torres EVX blikfang på vejen.

Ægte
SUV-karakter
Hårde
detaljer
 • Hård front

  Den hårde front med lys-blokke giver bilen sin egen identitet.

 • Traditionel SUV

  Bilens bagende giver følelsen af styrke, som en traditionel SUV.

 • LED frontlys

  Optimeret synlighed gennem LED-baglygter og LED-bremselys.

Interiør

Indvendigt giver Torres EVX en luksuriøs oplevelse med et interiør præget af materialer af høj kvalitet og moderne designelementer. Den rummelige kabine og enorme bagagerum gør den til en alsidig bil velegnet til eventyr og hverdagsbrug.

Panorama
Dual Display-skærm
Apple
Carplay
Moderne og
Rummelig
 • Find din sædeposition

  Med 8-vejs elektronisk sædejustering kan du finde den sædeposition, der passer til dig.

 • Infotainment

  Den 12,3 tommer Intotainment-skærm giver et godt overblik.

 • Ventilering i forsæder

  Ventilationen i forsæderne er god på varme sommerdage. Kun illustrationsbillede, da bilerne til Danmark får et sort interiør.

 • Opvarmede sæder

  Alle sæder kan opvarmes for at sikre en varm og behagelig kørsel. Kun illustrationsbillede, da bilerne til Danmark får et sort interiør.

 • God plads på bagsædet

  Den anden sæderække kan vippes op til 32,5 grader for at give ekstra komfort på lange ture.

 • Masser af plads til bagage

  Et fleksibelt bagagerum der kan rumme fra 703-839 liter.

Batteri og opladning

Kernen i Torres EVX er det banebrydende Blade-batteri, som er udviklet til maksimal sikkerhed og kraft. Med understøttelse af 3-faset opladning giver Torres en hurtig og effektiv opladningsoplevelse. Batteriet er 73,4 kWh.

Batterikapacitet
73,4 kWh
Opladning
3-faser
20-80%
37 minutter
 • Batterikapacitet

  Blade-batteri på 73,4 kWh. Med understøttelse af 3-faset opladning giver Torres en hurtig og effektiv opladningsoplevelse.

 • Blade-batteri

  Torres EVX kommer med det banebrydende Blade-batteri som standard. Blade er anerkendt som værende blandt verdens sikreste batterier.

 • Ekstern opladning med V2L-funktion

  Med "Vehicle-to-Load" (V2L) kan Torres EVX levere elektricitet til eksterne strømkilder via den indbyggede V2L-oplader.

Sikkerhed i fokus

Elektronisk stabilitetskontrol

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) bruger en kombination af gaspedalindgreb og individuel hjulbremsning for at hjælpe med at opretholde retningsstabilitet på alle vejtyper og under ugunstige vejrforhold.

Intelligent Adaptive Cruise Control

Intelligent Adaptive Cruise Control (IAC) justerer automatisk køretøjets hastighed baseret på trafikforholdene. Ved hjælp af sensorer justerer systemet automatisk afstanden til det forankørende køretøj og styrer hastigheden for at opretholde jævn flow i forskellige køresituationer.

Advarsel om blinde vinkler

Advarselssystemer til blinde vinkler bruger sensorer til at overvåge køretøjets omgivelser og give føreren advarsler om potentielle forhindringer i de ikke-synlige områder ved siden af ​​eller bagved køretøjet. Dette er med til at mindske risikoen for farlige situationer ved vognbaneskift.

 

Farver

Space Black

Platinium Grey

Latte Greige

Iron Metal

Grand White

Forest Green

Dandy Blue

Vil du have den seneste information om Torres EVX? Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GARANTI

Det skal være sikkert at vælge en elbil fra KGM. Derfor kommer din nye Torres EVX med en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km, og en batterigaranti på hele 10 år/1.000.000 km.