Pressemeddelelse

RSA Danmark er med til Seoul Mobility Show

RSA er til stede på Seoul Mobility Show med repræsentanter fra både Danmark, Norge og Sverige, når KGM præsenterer en meget offensiv produktplan med en række nye modeller.

Idag åbnede Seoul Mobility Show for pressen i Syd-Korea. RSA står klar med repræsentanter fra både Danmark, Norge og Sverige.
Forrige uge offentliggjorde RSA nyheden om, at de starter som importør af KGM (tidligere SsangYong) i de skandinaviske lande. KG Group er nye ejere af det syd-koreanske bilmærke, og lancerer nu KGM i en helt ny skikkelse. De har annonceret en ekspansiv og offensiv produktplan, og i dag præsenterede de en række nye modeller på Seoul Mobility Show. KGM har en 2.100 kvm stor stand.

Med en ekspansiv produktplan som KGM nu lancerer, vil denne række af modeller passe det danske bilmarked godt. 
I sidste uge bekræftede KGM Danmark lanceringen af fire nye elektriske køretøjer i den nærmeste fremtid, og besøgende på arrangementet kunne se produktionsmodeller og konceptudgaver af de kommende nyheder.
KGM løftede sløret for bl.a. Torres EVX i elektrisk udgave, og kan endelig løfte sløret for mere information om den nye SUV. Torres EVX er en rummelig mellemklasse-SUV med god pladsudnyttelse og et hårdt offroad-design. Bilen er 4,7 meter lang. Den kommer med en 73,4 kWh batteripakke, og forventes at kunne levere en rækkevidde fra 420-500 km (WLTP). Interiøret består bl.a. af en stor, dobbelt touchskærm. Prisen på Torres EVX vil blive bekræftet i Q3/Q4.

Nye modeller

Besøgende på arrangementet kunne også opleve flere konceptmodeller som vil komme til salg i løbet af de næste to år - O100, F100 og KR10.

Man fik bl.a. konceptmodellen O100 at se - en ny elektrisk pickup med firehjulstræk.
F100 er en stor elektrisk SUV, som også blev lanceret som konceptmodel i nat dansk tid.
Derudover lancerede de konceptmodellen “KR10”, en mellemstor elektrisk SUV med retro-design.
KGM markerer starten på en ny æra. Introduktionen af disse modeller, samt den nye 4x4 EV-platform, vil lægge grundlaget for at KGM vil blive en meget konkurrancedygtig aktør på det danske bilmarked.

KGM fremviste sin nye EV-platform under Seoul Mobility Show. Platformen er udstyret med to motorer, og kan veksle mellem to- og firehjulstræk, afhængig af hvilke køreforhold man befinder sig i.

Den effektive cellekonfiguration i batteristrukturen giver bedre plads indvendig. Platformen forventes at komme med en ladehastighed på over 300 kW, men dette skal testes før endelige specifikationer er klar.

Om KGM

Bilmærket SsangYong blev etableret i 1954, og er en af de tre store bilproducenter i Syd-Korea. I dag er bilmærket kendt som KGM. Selskabet har siden 1980 udviklet firehjulsdrevne køretøjer, og er kendt for innovativ teknologi og god kvalitet. KGM ejes i dag af industrigiganten KG Group.
Bilmærket har omfattende distribution i Europa og resten af verden, og driver nu virksomhed i 126 lande.


Om RSA
RSA er en nord-europæisk bilimportør i 12 lande, og er den officielle distributør af KGM i Danmark, Norge og Sverige. Som et privatejet selskab med historie helt tilbage til 1936, har RSA skabt stærke mærker i mange markeder. Siden opstarten har mobilitet og transport været udgangspunktet gennem alle selskabets faser.
RSA har i dag hovedkontor i Drammen, og har også veletablerede kontorer i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Tyskland. RSA har allerede opbygget et stort forhandlernetværk som strækker sig over hele Nord-Europa med mærkerne Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD og JAC.

Postet

30 March 2023 at 12:29

Bilder

Vedlegg

Kontakt