Om KGM

KGM er et globalt og højteknologisk selskab, og har gennem mange år tilbudt et bredt udvalg af biler med ægte koreansk kvalitet. Selskabet er en af de største bilproducenter i Sydkorea.

Om KGM

KGM er et af Sydkoreas tre største bilmærker, med historie helt tilbage til 1954. Bilmærket har i mange år været kendt under navnet SsangYong, men skiftede navn til KGM i 2022.

Bilmærket har været en nøglespiller i udviklingen af Sydkoreas bilproduktion, med et dedikeret fokus på at levere pålidelige og innovative biler. Hovedkontoret er placeret i Pyeongtaek i Sydkorea.

KG Group

SsangYong blev opkøbt af KG Group i 2022. KG Group er et koreansk konglomerat med store økonomiske muskler, som ejer en lang række selskaber inden for blandt andet stålindustri, kemikalier, mediebranchen, fintech, detailhandel, vedvarende energi og logistik.

De nye ejere lancerede i bilmærket i helt ny dragt i 2022 under navnet KGM. Det nye navn symboliserer starten på en ny æra for bilmærket.

En global aktør

KGM har opnået stor succes på det globale marked. Bilmærket har omfattende distribution i Europa og resten af verden, og driver nu virksomhed i 126 lande. Som en del af deres ekspansionsstrategi, har KGM åbnet flere filialer rundt om i verden.

En pioner inden for firehjulstræk

Selskabet har i siden 1980-tallet været kendt for at udvikle firehjulsdrevne køretøjer med innovativ teknologi og højeste kvalitet. Modellerne Musso og Korando har været en del af KGM’s portefølje siden starten af firehjulstræk-eventyret, og er i dag to af de mest populære modeller hos KGM.

I de seneste år har selskabet udviklet flere elektriske modeller, og arbejder dedikeret på at være en bæredygtig aktør.

I dag investerer selskabet betydelige ressourcer på at udvikle avancerede elektriske modeller som ikke bare giver en miljøvenlig køreoplevelse, men også opretholder kraften og ydelsen du forventer fra et KGM-køretøj.

KGM i Danmark

RSA har siden 2023 været importør af KGM i Danmark, Norge og Sverige og har på kort tid opbygget et stort forhandlernetværk i hele Skandinavien.

RSA og KGM i Danmark har som filosofi at være en tilstedeværende aktør med god geografisk dækning – både i store- og mindre byer samt på digitale kanaler.

Om RSA

RSA er en nord-europæisk bilimportør i 13 lande, og er den officielle distributør af KGM Mobility i Danmark, Norge og Sverige. Som et privatejet selskab med historie helt tilbage til 1936, har RSA udviklet stærke mærker i mange markeder. Siden opstarten har mobilitet og transport været udgangspunktet gennem alle selskabets faser.

RSA har i dag hovedkontor i Drammen i Norge, og har filialer i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Tyskland. RSA har allerede opbygget et stort forhandlernetværk som strækker sig over hele Nord-Europa med mærkerne Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD og JAC.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktskemaet herunder!

Vælg din forhandler

Vælg en forhandler

Jeg ønsker at blive kontaktet

Vælg hvorfor du ønsker kontakt

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om KGM fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.